Manili

Uw event

Bedrijfsevenement

Er zijn vele verschillende bedrijfsevenementen: personeelsfeest, seminarie, jubileum, productlancering, opendeurdag,… het zijn er maar enkele. De organisatie van een uitgewerkt bedrijfsevenement draagt bij tot de vorming en opwaardering van uw imago. Bij Manili spelen wij daar graag op in en toveren elke locatie om tot een setting waar het leuk vertoeven is voor zowel personeel als klanten en leveranciers. Wij zorgen ervoor dat u zich onbezorgd kan vermaken met collega’s en zakenpartners zodat u een optimaal resultaat kan halen uit uw event.

Babyborrel of Doopsel

De gelegenheid bij uitstek om je pasgeboren baby kennis te laten maken met familie en vrienden is een babyborrel. Op deze manier vermindert u het aantal thuisbezoekjes en creëert u een gezellig samenzijn. Vaak wordt deze babyborrel gecombineerd met de doopviering waarop de intieme familie uitgenodigd wordt en achteraf ook de vrienden en kennissen welkom zijn. Wanneer u beroep doet op Manili regelen wij alle aspecten van de doop van het kindje tot en met de lunch of diner achteraf en heeft u alle tijd om te genieten van uw baby en van elkaar.

Communie of Lentefeest

Hoewel kinderen met een lentefeest nog niet zo lang geleden een uitzondering waren in de klas, is dit tegenwoordig niet meer het geval, zelfs niet in katholieke scholen. Of u nu opteert voor een communie of een lentefeest, het belangrijkste is dat uw kind in de belangstelling staat op deze speciale dag. En dat hebben wij bij Manili helemaal begrepen. Wij zorgen ervoor dat u bij aankomst onmiddellijk al uw tijd kan besteden aan de genodigden.

Huwelijk

De organisatie van een huwelijk kan intens en tijdrovend zijn, wat stress met zich meebrengt tijdens de voorbereidingen, maar ook op de huwelijksdag zelf. Manili neemt de volledige organisatie voor haar rekening, waardoor jullie ontspannen naar het huwelijk kunnen toeleven en volop kunnen genieten van deze mooie dag. In dit totaalconcept worden jullie wensen omgezet in een unieke belevenis. Linsey heeft haar diploma als weddingplanner en gaat met veel plezier op zoek naar de kers op de taart in het door jullie gekozen of door ons voorgestelde thema.

Tuinfeest of Barbecue

Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, is er niets leuker dan wat vrienden uitnodigen voor een feestje in eigen tuin. Maar de voorbereidingen nemen vaak zoveel tijd en energie in beslag, dat u op de dag zelf vaak niet meer ten volle kunt genieten van het feest. Alle rompslomp nemen wij graag van u over… Ook voor de wintermaanden presenteren we u graag de verschillende formules voor een heuse barbecue met vuurschalen en echte winterse taferelen.

Andere unieke feesten

Uiteraard zijn er nog ontelbare andere gelegenheden om een feest te geven. Wij kunnen niet alles opsommen maar willen u uiteraard zeer graag van dienst zijn en werken met passie voor het vak uw ideeën uit tot een geslaagd evenement.