Manili

Tenten

Partyshade

De Partyshade tent bestaat in diverse afmetingen: 4*4, 3*3 of 6*3. Of u nu een terras wenst te overkappen of een deel van uw tuin, er is altijd wel een afmeting die geschikt is. Door de snelle opbouw is dit de meest inzetbare tent in vrijwel elke situatie. Het is ook mogelijk ze met elkaar te verbinden in de door u gewenste vorm. Deze tent kan volledig dichtgemaakt worden met – al dan niet panoramische – zijpanelen en in combinatie met een houten vloer heeft u geen hinder van regen of koude.

Starshade

De Starshade tent is een echte eyecatcher en bestaat in twee formaten. Door de zes grote openingen kan hier makkelijk rondom struiken of zelfs kleine bomen gewerkt worden. De Starshade 800 met een diameter van 17 meter en een hoogte van 5.90 meter, overdekt een oppervlakte van 115 m2. De capaciteit bedraagt hier 88 zitplaatsen of 136 staanplaatsen. De kleinere Starshade 400 heeft een diameter van 13 meter, een hoogte van 5.10 meter en overdekt 70 m2. Deze biedt plaats aan 44 zittende of 70 staande gasten. Met indirecte sfeerverlichting en een houten vloer met tapijt, wordt deze tent het summum van gezelligheid. Beide Starshade tenten kunnen volledig gesloten worden door middel van zijpanelen, mocht het Belgische weer u in de steek laten.

Stardouble

Wanneer de Starshade niet voldoende capaciteit heeft om uw gezelschap op te vangen, zijn er nog de grotere Stardouble tenten. Deze onderscheiden zich door hun uitgerekte vorm dewelke ondersteund wordt door middel van twee centerpalen. Door de grote openingen in de tent behoudt je het contact met de omgeving. Deze openingen kunnen gesloten worden door middel van panoramische zijpanelen met ritsen. De Stardouble 400 heeft een afmeting van 11 bij 19 meter en een hoogte van 4.90 meter. Zij biedt plaats aan 70 tot 95 zittende personen of 110 staande personen. De grotere Stardouble 800 heeft een afmeting van 15 bij 22 meter en een hoogte van 5.10 meter. Deze biedt plaats aan 90 tot 120 personen zittend of 150 personen staand.

Kadertenten

Of u nu een feest geeft voor honderd personen of een veelvoud ervan, de kadertent is altijd een pasklare oplossing. Standaard wordt deze kadertent geleverd met witte dakzeilen en zijwanden. Maar eveneens kan u opteren voor transparante dakzeilen en zijwanden. Wenst u deze tent luxueuzer te maken, zoals bijvoorbeeld voor een huwelijk, hebben wij hiervoor dak- en wandvelums. Een kadertent heeft geen palen in de tent waardoor u de volledige ruimte kan benutten. De genivelleerde vloer kan u ook buiten de tent laten doorlopen en afwerken als terras.

Float

Deze opbouw met doek vereist een bijzondere aanpak. Mooi weer is uiteraard een eerste vereiste aangezien deze float geen bescherming biedt tegen regen of wind. Door middel van palen wordt een stretchdoek geplaatst en opgespannen. Elk concept kan in verschillende vormen opgesteld worden. Dit garandeert een opstelling die perfect beantwoordt aan uw behoeften van het moment. Een goede verankering is uiteraard noodzakelijk.